2017 március 25.
A Golf március elseje óta pihen a garázsban, három és fél hét után az akkutöltővel kerestem föl, de nem volt rá szükség, azonnal beindult. A malacorrúval távoztam és megkértem a lányokat, járjanak vele egy kicsit. A malacorrú kilométerórája közben 344.444-t mutatott.

2017 március 26.
A lányok kaptak az alkalmon és autókázni akartak a Golffal, ám azt elfelejtettem mondani neki nekik, hogy kódszámmal indul, így élményutazásból riasztás lett. A dolog pozitív oldala, hogy általában egy riasztó megszólalását nem követi semmi, itt viszont harci díszbe öltözve előkerült az összes szomszéd. A lányok telefonos segítséggel megtudták a kódot, ám a Golf ezután nem volt hajlandó elindulni.

2017 március 27.
Gazdi némi lelkifurdalással, PUK kóddal és egyebekkel fölszerelkezve ismét felkeresi a Golfot. A kódpad elfogadja a számokat, önindító megforgatja a motort, ám gyújtáshoz már nincs elég feszültség.
Töltő.
Bő félóra elég és a Golf ismét harcra kész.
Malac marad a garázsban, Golf téli gumikkal nekiindul.

2017 március 29.
Megjelenünk annál a szerelőnél, aki a malacorrú felújítását fővállalkozta és aki a Golfot kezelte addig, amíg az enyém nem lett. Nála voltak a nyári gumik. Utóbbiakról kiderült, hogy 2011 3. hetében gyártódtak, tehát hiába van meg a profilmélység, most indult az utolsó szezonjuk, jövőre már nem pakolom föl ezeket, mert öregek.
Lelkiismeretesebb tisztítás vagy emelés kell ahhoz, hogy kiderüljenek a rejtett disznóságok.
Körbejártam a Golfot és találtam néhány apró sérülést a fényezésen, meg egy kezdődő rozsdásodást a jobb küszöb elején. Megcsináltatnám, de egyelőre gőzöm sincs, hova forduljak, a fukszos urakhoz eszem ágában nincs visszamenni, ők egy életre leszerepeltek, jó szívvel vállalkozót ajánlani meg nem akar, nem tud senki.
Pedig jó lenne ezt a Golfot is megőrizni, mert jó. Megszerettem.

Más.
Néhány éve el kellett szállítani egy kisebb hűtőszekrényt. A családban ez a Golf volt a legkisebb autó és egyedül ebbe fért bele, mert a többinek hiába volt nagyobb a csomagtere, a gép nem fért be az ajtón. Most viszont a négy kerék nem fért el a csomagtérben...

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr6812387591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása