Átmentünk az egyik szerelőtől a másikhoz, Vörösvárról Nagytéténybe.
Vörösváron megcsinálódott a kipufogó középdob (17.900) csere két bilinccsel (600), főtengely szimering (3600), nyelestengely szimering (4200) bal hátsó féltengely gumiharang (3200) kuplung készlet (49.800) mindez összesen 120e Ft.
autoszereles.pngNagytétényben (apám szerelője által) megcsinálódik az alváz, talán az  évek óta alvó ABS és a vezetőoldali ülés, amihez hiába kerestem szivacsot és ami igen spártai az utóbbi időkben, különösen egy újabb Golfból visszaülve. Kicsit rongálta a kedvem, hogy megmutattam a tanknyílás körüli rozsdásodást, amibe a mester ujja úgy ment bele, mint kés a vajba. Azóta keresünk jobb hátsó sárvédőt, egyelőre eredménytelenül.

Egyre inkább ott tartok, hogy mindezek ellenére marad a malac.
Már nem kell semmilyen státuszt megmutatnom, irigyelnek így is épp elegen, a harmincas éveimben, kezdő vállalkozóként nem volt mindegy, milyen verdában feszítek, most már nem akarok megmutatni senkinek semmit.
Legalábbis az utakon és a parkolókban nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr357613718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása