Először szeptember végén vettem észre, hogy az új szélvédővel valami nagyon nincs rendben. Leparkoltam a malacorrút egy enyhe esőben és miután visszaültem bele, az ölembe csöpögött a víz. A bal felső sarokban az új kárpit cuppogósra ázott és facsarni lehetett belőle a vizet.
A felújítás fővállalkozója azonnal beavatkozást javasolt, nehogy szétrohadjon a szépen felújított verda, de ennek az lett volna az ára, hogy újból vissza kell menni a fukszos urakhoz, de ők ugye soha többet! Mentünk aztán sokfelé és érdekes módon ha menet közben zuhogott az eső, akkor nem jött be egy csepp sem, meg olykor esőben parkolva sem. Mosóban meg pláne nem.

Most május 5-én álltunk a közeli ALDI parkolójában, esett, beáztunk, utána május 13-ra virradva egy éjszakát a szabad ég alatt, így megszületett a döntés: Vörösvár. A 31 éve jól bevált Siklósi-művek.
Ma került sor az autócserére.

A hosszabb ideje pihengető Golf pöccre indult és megint olyan puhának, finomnak és csendesnek tűnt az öreg malacom után.

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr312575103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása