Mint korábban jeleztem, pert indítottam a K&H Biztosító ellen, mert a 2010 május 31-i balesetemből fakadó károm felét fizették ki, azt is két év fölösleges huzavona után. Azt is jeleztem, hogy a tanulságos per részleteit az ítélet jogerőre emelkedése előtt - egyszerű etikai megfontolásból - nem hozom nyilvánosságra.

Azt azonban nem tudom magamban tartani, hogy a biztosító a legutóbbi előkészítő iratában ennek a blognak egyes részleteit is csatolta. Számomra egyelőre nem derült ki, hogy mit akart vele bizonyítani, amikor kárjegyzőkönyv és egy alapos igazságügyi műszaki szakértői vélemény is rendelkezésre áll, a bíróság pedig - jó esetben - bizonyított tények alapján dönt, továbbá ebben a blogban nincsenek a perben felhasználható, pláne az alperes javára fordítható adatok.

Minden blogger számára fontos a nézettség, hogy hányan olvassák az írásait, de a száraz statisztikai adatok mellett nem irreleváns az olvasóközönség minősége!
Márpedig hogy egy biztosító lazán közlekedő munkatársnője oda-vissza végigbogarássza az írásaimat, hátha talál benne valamit, amit a perben a saját javára tud fordítani, továbbá hogy most egy igazi hús-vér bíró is találkozik a malactörténetekkel, az bizony nagyon megemeli a blog értékét.

Oké, nem számolok a családtag és barát bírókkal, mert ugye ők más minőségükben járnak itt, de hogy hivatalban lévő jogászok is itthagyták nagybecsű lábnyomaikat, az számomra - és a malacblog számára is - überelhetetlen!

Arról nem beszélve, hogy az az autó, amelyikről egy olvasott blog szól, nyilvánvalóan értékesebb a névtelenség homályában rozsdásodó pályatársainál - és ennek a blognak a létezését és olvasottságát nekem már nem is kell bizonyítanom - megtette azt helyettem az alperes bűbájos képviselője.

Köszönöm neki, hálásan!

ps.
hogy az autóról írjak valamit: a napokban elérem a 310e kilométert, októberben leszünk 20 évesek és belegondolni sem merek, hogy a K&H Biztosító olvasatában ez már közel 400e km és 30 éves, tehát oldtimer kor!

:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr645367282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása