malacorr 2012.01.18. 00:01

DEKRA-Expert Kft.

Mintha külföldön lennék.
Jelentkezett a DEKRA munkatársa, mondta hogy fél kilencre jön Rákosszentmihályra.
Fél kilenckor ott volt.
Nem öt perccel előtte és nem kilenccel utána, hanem a megbeszélt időben.

Kulturált, szimpatikus fiatalember, aki tisztességesen elvégezte a munkáját.
Nem játszotta a szűkszavú atyaúristent - ahogy korábban más biztosítók kékköpenyes, mappás, fontoskodó munkatársai a nyakukba akasztott fényképezőgéppel - hanem alaposan átnézte a malacorrút, kérdezett kettőt, műszerrel falvastagságot és festéket mért, kiállította a papírt, hogy a munkát szakszerűen elvégezték - és barátságosan elköszönt.

Nem tudom nem észrevenni, hogy ez a DEKRA cég valahogy egészen más, mint amit megszoktam. A negyedik munkatársukkal találkoztam ma és talán ha egy cég négy különböző munkatársa tud ugyanolyan kedvező benyomást hagyni, ugyanolyan kulturáltan tud viselkedni, a működéséből ugyanúgy sugárzik a szakszerűség és a megvesztegethetetlenség - akkor az a vállalat tud valamit, méghozzá nem keveset!

Az elsőnél és a másodiknál még kételkedtem: vajon nem kezd majd célozgatni, homályos utalásokat tenni, fölösleges dolgok iránt érdeklődni vagy olyan zord megjelenéssel kárfelmérni, amin csak egy kis zsebbedugott suska vagy hasonlóan homályos felajánlás tud enyhíteni - és nem!

Jó hogy ebben a rosszkedvű és korrupt országban van legalább egy kakukktojás!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr633572452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása