... és tegnap már nem ment.
Nyilván elillant belőle a gáz.
Megyek vissza a csókához, aki feltöltötte, de nem számítok túl sok jóra, nyilván azt mondja majd, hogy valahol ereszt a rendszer, arról meg ő nem tehet.
Vigyem vissza a szerelőnek, hogy hogy rakta össze?

Kezd egy kicsit elegem lenni ebből az egészből, túl sokat foglalkozom mostanában autókkal.
Megszabadultam a Touaregtől, ennék most is örülök, még ha a megszabadulás nem is teljes, de legalább nem kell látnom, kerülgetnem és aggódnom, hogy megsérül, a malacot bánnám, de most nincs hozzá türelmem.
 

A képen a kilyukadt és kicserélt hűrő, a szerelőm azt hitte, hogy a bal felső sarokban lévő lyukat a klímás vágta bele, hogy odaférjen a csővel, de az új hűtőn is rajta volt, tehát gyárilag ilyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr333168661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biker_kolee 2011.08.21. 20:30:23

Nabakker. Valahova vidd vissza. Én a klímásnál kezdeném, hogy nyomáspróbázza meg UV-zza meg. Persze gariban, hogy máshogy. Utána ha ereszt, akkor szerelő, és szintén gariban, csinálja meg.
süti beállítások módosítása