Üröm az örömben:

1. nem EU-s rendszám, az ügyintéző nem jól tudta, hogy ezért a pénzért már a H betű helyett a kék alapon csillagos EU embléma lesz a rendszámon.
Felhívom ezért a korábbi poszton fellelkesedett olvasóik figyelmét: ők tudták jól, az EU-s rendszám tényleg 40e Ft körül van.
Annyit meg szerintem nem ér.

2. elfelejtettek szólni, hogy a környezetvédelmi matricát nem tudják felragasztani az új táblára, azért el kell menni a közlekedési hatósághoz. Nem pénz, amit kérnek érte, talán 500 Ft, de idő, üzemanyag, sorbanállás, bosszúság.

3. NEM kellett volna a megrendeléskor leadnom a régi rendszámokat, megtarthattam volna az újak átvételéig és így nem kellett volna napokon keresztül a két és fél tonnás Touareggel a dugóban araszolva 14 litert fogyasztanom 100 kilométerenként.

Ocsmányiroda.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr82932902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biker_kolee 2011.05.26. 09:05:51

Aúje. :((((( Franc. Akkor marad a régi, nem veszek újat.. :(((

És ez abszolút ocsmányiroda, ennyit az ott dolgozó emberek szaktudásáról és tájékozottságáról..
süti beállítások módosítása