malacorr 2010.06.26. 21:01

Javítás

A karosszériás is dicsérte a malacot, hogy milyen jó állapotban van a darab, meg hogy milyen jó a sorozat. Hatvanezerért csinálja meg + a két lökhárító, ami szerinte majd 300e, én meg kábé a feléért tudom a Mozaik utcából.
Járok vele továbbra is így, törötten és piszkosan.
Méltatlan mindkettőnkhöz.
Az újat meg nincs kedvem elhozni.
Lehet hogy már meg is bántam.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr52112322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.27. 05:23:06

Nem tudom, hogy tud kijönni a feléből a 300ezernek a két lökhárító, amikor egyrészt egész alkatrészautó van egy száasért, másrészt, aki nem annyira kényes, az a patacsi-pont-hun alapozottat 18e első, 38e hátsó plusz kiegészítők plusz vasak , megoldja, igaz, ez kelet-kínai minőség, tehát maszekban plusz másfél óra munka egy jó gyári-ból bontotthoz képest. Egyébként Malac Über Alles - a blogjelmondattal tökéletesen egyetértek affelé tágítva, hogy egyáltalán, autónak nevezhető tárgyak körében az utolós autók egyike, van még az Audi 100-as(A6-os) talán.. és még néhány, mikrobuszban a Ford [nem Otosan, mint a mai szuperturbó fosok] Transit 1986-2000 stb, pár apróság, kiskategben az Ibiza/Polo (de méginkább a Polo 1982-94)

malacorr · http://malacorru.blog.hu 2010.07.11. 20:21:29

@Frick László Emlékzenekar: még nem tudom, mennyi lesz a két új lökhárító, amikor 1-2 héttel a csattanás előtt érdeklődtem a Mozaik utcában, akkor körbe az összes lett volna 200e körül.
Az alkatrész-autó biztos olcsóbb, a bontó pedig még olcsóbb, de én erre az autóra nagyon kényes vagyok és újat veszek rá.
Az utángyártott eszembe sem jutott, de mindenki nagyon tiltakozik ellene, itt a blogomban is.
Azért a patacsi pont hu-t megnézem, kösz
süti beállítások módosítása