malacorrúNéha megnézem a mobile.de malacorrú ajánlatait.
Olykor egészen jó kis darabokra bukkanok.
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy minimum 15 éves verdában alig legyen több 50.000 km-nél, a nagypapa egyfolytában garázsban álló autójáról szóló népszerű mesét ma már kevesen hiszik el.

Magam jószándékú ember vagyok, de mióta egy autószerelő mondta el, milyen komoly iparág a kilométeróra-visszapörgetés és nem csak nálunk, hanem Németországban is, továbbá míg itthon szimpla magyar gazemberek viszik a használtautó-ipart, addig Németországban talpig úriember szerbek, albánok, törökök, arabok...

Szóval a kilométert inkább meg sem nézem, meg úgyis a lemez a lényeg.
Komoly kísértésbe  hozott egyszer egy VR6-os fullextrás automata 190.000 kilométerrel 3500 euróért, de a szerelőm lebeszélt, mondván: minél ritkább darabról van szó, annál nehezebb az alkatrész beszerzése.

Ennek ellenére nem kizárt, ha a mostani malacommal történik valami, Németországból hozok egy másikat. Ha mindent beleszámítok, még akkor is jobban járok egy jó állapotú régivel, mint egy hétmillás újjal, amivel járhatok állandóan garanciális szervizre, kotyog a hátsó híd, megkarcolják az irigyek és aggódhatok hogy ellopják.

1 komment

Címkék: malacorrú

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr911139073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malac1991 (törölt) 2009.12.29. 09:53:11

Igaz! Mivel Ausztriában dolgozok, tudom hogyan müködnek a dolgok. A legtöbb autókereskedö mind szerb, albán vagy török. Az autók órája állítva vannak, de viszont igényesen kivannak pofozva, azaz autókozmetikába viszik öket eladás elött. Vannak azért kivételek, léteznek 50.000 kilóméteres malacok is ahol minden szerviz be lett tartva, és csak is VW-szervizben járt a kocsi. Idösebb osztrák vagy német emberektöl kell megvenni privátban, nem kereskedötöl. Én úgy vettem annó a malacomat és nagyon jól megy, akkor volt benne 40.000 km. És látszik hogy mindig ápolva lett, mai napig is gyönyörü állapotban van! És még soha nem hagyott cserben.
süti beállítások módosítása