Már a hírekben is szerepel az orbitális dugó a budai alsó rakparton, amit a Margit-híd alatti szakasz lezárása okozott.
Délelőtt volt szerencsém hozzá.

 

Az rendben van, hogy nyáron megy az útépítés, akkor olyan az idő és a szabadságok meg az iskolaszünet miatt akkor elméletben kisebb a forgalom.
Az viszont nagyon nincs rendben, hogy bár a híd alatt nincs semmi forgalom, a közlekedési lámpákat nem állítják át, vagy ha ez olyan iszonyatosan nehéz, akkor nem takarják le őket.

Teljesen fölösleges a piros lámpánál még külön is ácsorogni egy kicsit, amikor a híd felől egyik irányban sem jön semmi, még építési forgalom sem. A normálisabb sofőrök ezt észreveszik és áthajtanak a piroson, a mazsolák, meg akik a fülükre ragasztott készülékkel telefonálnak - azok nem.

Ők perceket vesznek el az autóstársaiktól, a felelőtlen, nemtörődöm, trehány városvezetés meg éveket az eltartóik/választóik életéből.

Köszönjük?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr593107539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perillustris 2011.07.29. 10:24:05

"Teljesen fölösleges a piros lámpánál még külön is ácsorogni egy kicsit, amikor a híd felől egyik irányban sem jön semmi, még építési forgalom sem. A normálisabb sofőrök ezt észreveszik és áthajtanak a piroson."

Ezt idézni fogom. :)
süti beállítások módosítása