Vasárnap Borsodban lett volna családi program, ám a meteorológia ítéletidőt jósolt. gty_162257004_54337003.jpg
Felhívtam néhány rokont, nem akarunk-e halasztani?
Nem akartak, merthogy az ilyen előrejelzések felét sem kell elhinni és különben is Isten kezében vagyunk.
Szombat este ezért újfent autót cseréltem, már csak nem indulok neki a malacorrúval a hómezőknek?
(megjegyzem van egy bosszantó hiba a fényszórócsere óta: amikor a fényszóróról visszaváltok a tompítottra, olykor elmegy a világítás és csak a helyzetjelző marad, amit a ki tudja mikor utángyártottra cserélt világításkapcsoló megérintése kezel)

Esőben indultam hazafelé, Zöldmálon már havazott, a Pasaréti téren havaseső, a Budakeszi úton ismét hó, a laktanyánál épp egy 22-es busz fordult vissza, Budakeszin káosz, elakadt buszok és a BKK villogó autói.

Másnap kora reggel telefon Borsodból: halasztunk.
Ha egy nappal korábban hisznek nekem, akkor megspóroltam volna egy autócserét, amire ráment a szombat estém, de mindegy. Marad a Golf.

cool-blue-intense-h7-64210cbi-01b_1.jpg3 hónapja a bal első fényszóró izzója halt be, ma a jobb.
Egy Shell kúthoz álltam be, az ifjú csóka lelkesen nekiállt a cserének. 2200 Ft volt a H7-es izzó, amit az ifiúr ugyanúgy rakott be, mint januárban a szervizes, balra fölfelé húzott. Szerencsére azonnal észrevettem, szóltam neki, megigazította, így a januárihoz képest féláron megúsztam az operációt.

A tavasz meg csak megjön egyszer valamikor.

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr6213756296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása