Néhány éve egy kisebb hűtőszekrényt szállítottunk és az egész családban egyetlen autó volt, amibe belefért: a Golf. Pont a legkisebb.
Most egy papír íróasztal miatt kellett a Golfról a Passatra váltani, mert a lapja és az ugyanakkora merevítője nem fért be.
A február 19--én leállított malacorrú pöccre indult, a bal első kereke belső oldalán csak egy apró olajfolt jelezte a korát, a szerelő szerint ez a néhány csepp még benne lehetett a javítás óta, kérte hogy tegyek alá egy tiszta papírlapot és vigyem el neki, hogy meg tudja szagolni. Így lesz.
Örültem egy sort, mert az asztallap szállítása után a Passat csomagtartójába a hátsó ülések ledöntése nélkül befért minden, ami a Golfba csak az utastérbe nyúlóan.
Most a Golf maradt pihenőn.
A téligumik a jövő heti előrejelzés miatt maradnak, állítólag visszajön a fagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://malacorru.blog.hu/api/trackback/id/tr9213738400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása